Kontakt WeBoard

WeBoard@WeBoard.

Karina Nordvig, Founder, Mobil: 2560 2433 

Følg os
  • LinkedIn Social Icon
  • Grey Facebook Icon
WeBoard Års sponsor
WeBoard Friend sponsor

WeBoard udtalelser

Nedenstående kan du læse eksempler på, hvad det har betydet for virksomhedsejere

at have et Advisory Board

Yael Bassan
CEO Copenhagen Bicycles

En af de vigtigste ting, jeg har lært som selvstændig erhvervsdrivende, er, at man ikke kan klare alting selv, og at det er både nødvendigt og virkelig givende at få sparring og coaching, hvis man skal træffe gode og reflekterede beslutninger og udvikle sin forretning.

 

Jeg har haft et advisory board fra WeBoard i et år, og det er den største gave, jeg kunne forestille mig. I et år har fem suverænt dygtige mennesker – fuldstændig perfekt matchet - sparret med mig, guidet mig, coachet mig og lært fra sig, og jeg kunne ikke have været deres hjælp foruden. På det seneste år har jeg udviklet mig enormt meget, både som erhvervsdrivende, som leder og som menneske. Jeg er simpelthen så taknemmelig. Jeg vil anbefale alle at ansøge et advisory board fra WeBoard.

Som nystartet enkeltmandsvirksomhed, står du ofte med det hele selv. Det gælder  lige fra salg, markedsføring, økonomi og til større beslutningstagninger. Når man står alene kan det være svært at fokusere og prioriterer.

Hvad er virksomhedens kerneværdier – USP, som jeg nu har lært det hedder - og hvordan udnyttes disse på bedst mulig vis?”. ”Hvor vil jeg gerne være om 5 år ? Vigtige spørgsmål som man ofte glemmer, når andre nødvendige opgaver skal løses.

 

Med WeBoardet fik jeg fem dygtige sparringspartnere med forskellige styrker og kompetencer. En unik sammensætning af boardmedlemmer tilpasset de udfordringer min virksomhed står overfor. Tonen er professionel, men stadig uformel, og stemningen god.

 

Danske NOORD står bag Spirerne, som er udendørs træningsredskaber til motionister i det offentlige rum. Noord Spirerne er bl.a. opstillet i København, Køge, Frederiksberg, Århus og Jyllinge.

Steffen Noord
Founder