top of page

WeBoard udtalelser

Nedenstående kan du læse eksempler på, hvad det har betydet for virksomhedsejere

at have et Advisory Board

yael.jpg
Yael Bassan
CEO Copenhagen Bicycles

En af de vigtigste ting, jeg har lært som selvstændig erhvervsdrivende, er, at man ikke kan klare alting selv, og at det er både nødvendigt og virkelig givende at få sparring og coaching, hvis man skal træffe gode og reflekterede beslutninger og udvikle sin forretning.

 

Jeg har haft et advisory board fra WeBoard i et år, og det er den største gave, jeg kunne forestille mig. I et år har fem suverænt dygtige mennesker – fuldstændig perfekt matchet - sparret med mig, guidet mig, coachet mig og lært fra sig, og jeg kunne ikke have været deres hjælp foruden. På det seneste år har jeg udviklet mig enormt meget, både som erhvervsdrivende, som leder og som menneske. Jeg er simpelthen så taknemmelig. Jeg vil anbefale alle at ansøge et advisory board fra WeBoard.

steffennoord.jpg
Steffen Noord
Founder

Som nystartet enkeltmandsvirksomhed, står du ofte med det hele selv. Det gælder  lige fra salg, markedsføring, økonomi og til større beslutningstagninger. Når man står alene kan det være svært at fokusere og prioriterer.

Hvad er virksomhedens kerneværdier – USP, som jeg nu har lært det hedder - og hvordan udnyttes disse på bedst mulig vis?”. ”Hvor vil jeg gerne være om 5 år ? Vigtige spørgsmål som man ofte glemmer, når andre nødvendige opgaver skal løses.

 

Med WeBoardet fik jeg fem dygtige sparringspartnere med forskellige styrker og kompetencer. En unik sammensætning af boardmedlemmer tilpasset de udfordringer min virksomhed står overfor. Tonen er professionel, men stadig uformel, og stemningen god.

 

Danske NOORD står bag Spirerne, som er udendørs træningsredskaber til motionister i det offentlige rum. Noord Spirerne er bl.a. opstillet i København, Køge, Frederiksberg, Århus og Jyllinge.

Lene-Frederiksen5-1000x1000-180x180.jpg
Lene Frederiksen
Adm.Direktør Eco Techniq

Efter en del år som både partner privat og virksomhedsejer, kan de gode intentioner hurtigt blive gennemført uden kritik og nye vinkler, fordi vi igennem mange år, kender hinandens styrker og svagheder. Vi manglede at blive udfordret på vores ideer og vores kurs. Efter et år med WeBoard og en rigtig god sammensætning af andre erhvervsaktive super kompetente personer, fik vi sparring og super god dialog om alle de nye tiltag vi vil med vores virksomhed. Vi fik set virksomheden med andre friske øjne og nye indgangsvinkler. Bla. til vores digitale signatur og udfordringerne med fastholdelse af personale, når man som os, er en vækstvirksomhed. Det har hele vejen været spændende at trække på det professionelle netværk der var i vores Board, men også gøre brug af de kompetencer der er tilknyttet WeBoard. Et forløb der har givet energi og indsigt. Tak til WeBoard for et fantastisk koncept. 

www.ecotechniq.com/

WLV_R&M.png
Rune Michelsen og Maria Gotlieb
Ejer WeLoveVideo

Fokus og professionalisme er de to nøgleord. Vi blev gennem det meget forløbet meget skarpere på dels, hvad vores kerneydelser var – og ikke var! Hvilke roller vi hver især skulle fokusere på i virksomheden. Og ikke mindst fik vi et grundigt økonomisk overblik, som gør, at vi i dag er meget bedre til at styre vores opgaver ifht tid og økonomi.

 

Vores virksomhed var i forvejen sund, men nu ved vi også hvorfor, og hvordan vi kan optimere dette yderligere.

www.welovevideo.dk

bottom of page